Οινοποιείο Τάτσης — Η καλλιέργεια των αμπελιών είναι πιστοποιημένη βιολογικά και γίνεται με την μέθοδο της βιοδυναμικής
Τα εξαιρετικά υγιή σταφύλια έρχονται σε ένα οινοποιείο στο οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ εμπορική ζύμη, ένζυμα ή άλλα σκευάσματα, ενώ τα θειώδη είναι είδος προς εξαφάνιση
Το κτήμα Τάτση στη Γουμένισσα, είναι ανάμεσα στους πρώτους στην Ελλάδα που πίστεψαν στη βιολογική καλλιέργεια και έτσι οι αδερφοί Τάτση, ξεκίνησαν να την εφαρμόζουν από το 1998 ενώ από το από το 2002 καλλιεργούν με την μέθοδο της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Με έλαχιστη έως μηδενική παρέμβαση στην οινοποίηση, αλλά με πολύ δουλειά στο αμπέλι, αφήνουν τις ποικιλίες να εκφραστούν με φυσικό τρόπο και κάνουν θαύματα.
Περισσότερες λεπτομέρειες Εδώ