Οινοποιία Μαρκόγιαννη — Με παραμέτρους που επισφραγίζουν και ολοκληρώνουν την προσωπικότητα των οίνων της
Στόχος σημαντικής βαρύτητας για την επιχείρηση είναι η ανάδειξη σπάνιων και αφανών ποικιλιών του αμπελώνα της περιοχής
Από το 1982 η εταιρεία καλλιεργεί αμπελώνες έκτασης 32,5 στρεμμάτων με βιολογικό τρόπο ενώ συνεργάζεται και με ποιοτικούς αμπελώνες αμπελουργών της περιοχής για την κάλυψη των αναγκών της.
Οι κυριότερες ποικιλίες αμπέλου που καλλιεργούνται για την παραγωγή λευκών οίνων είναι ο ροδίτης, το chardonnay, το ασύρτικο, οι ασπρούδες ενώ για την παραγωγή ερυθρών και ροζέ οίνων είναι η μανδηλαριά , η μαυροδάφνη, το refosco,το κολλινιάτικο και το βερτζαμί.
Περισσότερες λεπτομέρειες Εδώ