Septem: Όπως λέμε… μπύρα!
Η ιστορία ενός ελληνικού μικροζυθοποιείου που κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας
«Όλα ξεκίνησαν από μια τρελή ιδέα: να φτιάξουμε μια μπίρα που να μοιάζει με κρασί». Η φράση που λέει ο Σοφοκλής Παναγιώτου δεν είναι και τόσο παράξενη. Ο ίδιος είναι οινολόγος. Και αγαπάει (πολύ) την μπίρα. Αυτή η «τρελή» ιδέα του ήρθε το 2005. Τον Ιούνιο του 2009 η μικροζυθοποιία Septem, που ο Σοφοκλής δημιούργησε μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, είχε αρχίσει να παράγει φρέσκες, μη παστεριωμένες μπίρες. Και από τότε το Ωρολόγιο Ευβοίας έγινε διάσημο για τις καλές του μπίρες.
περισσότερες πληροφορίες εδώ