- Διαφήμιση -

Γεύσεις: Τα παραδοσιακά πιάτα της Καστοριάς

Η τοπι­κή κου­ζί­να της Καστο­ριάς περι­λαμ­βά­νει γευ­στι­κό­τα­τες συντα­γές για όλα τα γού­στα με κρέ­ας, ψάρι, ζυμα­ρι­κά, όσπρια, λαχα­νι­κά και πίτες.

Χαρα­κτη­ρι­στι­κά πιά­τα της καστο­ρια­νής κου­ζί­νας είναι οι σαρ­μά­δες με λάχα­νο τουρ­σί ( αρμιά ), οι κεφτέ­δες με μακά­λο ( σάλ­τσα με αλεύ­ρι, ντο­μά­τα και σκόρ­δο ), το γρι­βά­δι στον ταβά, η αρμιό­πι­τα ( πίτα με λάχα­νο τουρ­σί )  αλλά και τα άγρια μανι­τά­ρια στο τηγάνι.

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.