Επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία την είδηση του θανάτου των δύο χειριστών του Canadair Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη

Επε­σαν  με αυτα­πάρ­νη­ση εν ώρα καθήκοντος.

Επι­βε­βαί­ω­σε με ανα­κοί­νω­σή της η Πολε­μι­κή Αερο­πο­ρία την είδη­ση του θανά­του των δύο χει­ρι­στών του Canadair. Πρό­κει­ται για τον κυβερ­νή­τη, Σμη­να­γό (Ι) Χρή­στο Μου­λά, 34 ετών και τον συγκυ­βερ­νή­τη, Ανθυ­πο­σμη­να­γό (Ι) Περι­κλή Στε­φα­νί­δη, 27 ετών.

- Δια­φή­μι­ση -

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, το Canadair που συνε­τρί­βη  στην Κάρυ­στο, προ­σπα­θώ­ντας να σβή­σει τη φωτιά, έπε­σε στην περιο­χή Ισιώμ­μα­τα, σε μια ρεμα­τιά του όγκου που οδη­γεί στο χωριό Ποτά­μι.

Οι δύο πιλό­τοι έπε­σαν  με αυτα­πάρ­νη­ση εν ώρα  καθή­κο­ντος, προ­σφέ­ρο­ντας για το κοι­νό καλό. Η χώρα πεν­θεί. Συλ­λυ­πη­τή­ρια στους δικούς τους ανθρώ­πους. Αθάνατοι.

In Memoriam

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like

Comments are closed.