- Διαφήμιση -

Browsing Tag

ΦΡΟΥΤΟ

Μούσμουλα και η θρεπτική τους αξία

Η μουσμουλιά έφτασε στη Μεσόγειο γύρω στα τέλη του 17ου αιώνα, αλλά άρχισε να καλλιεργείται συστηματικά στα μέσα του 18ου αιώνα. Στην Ελλάδα το ενδιαφέρον για την καλλιέργειά της αναζωπυρώθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι τα μούσμουλα…
Read More...

Μάνγκο: Tο φρούτο με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πρόκειται για ένα φρούτο- πλούσια πηγή βήτα καροτένιου. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αυτού του αντιοξειδωτικού, λειτουγεί ως «ασπίδα» ενάντια σε ορισμένες μορφές καρκίνου. Το μάνγκο είναι επίσης πλούσιο σε ένα άλλο καροτενοειδές που…
Read More...