- Διαφήμιση -

Μούσμουλα και η θρεπτική τους αξία

Η μου­σμου­λιά έφτα­σε στη Μεσό­γειο γύρω στα τέλη του 17ου αιώ­να, αλλά άρχι­σε να καλ­λιερ­γεί­ται συστη­μα­τι­κά στα μέσα του 18ου αιώ­να. Στην Ελλά­δα το ενδια­φέ­ρον για την καλ­λιέρ­γειά της ανα­ζω­πυ­ρώ­θη­κε τα τελευ­ταία χρό­νια λόγω του ότι τα μού­σμου­λα εμφα­νί­ζο­νται στην αγο­ρά μια περί­ο­δο που υπάρ­χει πραγ­μα­τι­κό έλλειμ­μα από φρέ­σκα φρούτα…

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.