- Διαφήμιση -

Κανέλα: Το θαυματουργό μπαχαρικό με υψηλή διατροφική αξία

Κανέ­λα, το δημο­φι­λές μπα­χα­ρι­κό της κου­ζί­νας και για­τρός στην υγεία μας. Βοη­θά­ει στον έλεγ­χο του σακ­χά­ρου, είναι αντι­μυ­κη­τια­κό, αντιο­ξει­δω­τι­κό, τονωτικό.
Οι περισ­σό­τε­ροι την προ­σθέ­του­με στη μηλό­πι­τα, τον καφέ ή τη ζεστή σοκο­λά­τα. Αντε και σε κάποια αλμυ­ρά φαγη­τά με κόκ­κι­νη σάλ­τσα. Όπως δεί­χνουν, όμως, πολ­λές μελέ­τες υπάρ­χουν αρκε­τοί λόγοι για να προ­σθέ­του­με την κανέ­λα σε… ότι βρούμε.
Συγκε­κρι­μέ­να, μελέ­τες έχουν κατα­λή­ξει στο συμπέ­ρα­σμα, ότι η ενσω­μά­τω­ση της κανέ­λας στη δια­τρο­φή μπο­ρεί να βελ­τιώ­σει γενι­κά την υγεία. Πέραν του ότι θα προ­σθέ­τει, αδιαμ­φι­σβή­τη­τα, γεύ­ση. Η κανέ­λα είναι πλού­σια σε ασβέ­στιο, φυτι­κές ίνες, σίδη­ρο, φλα­βα­νό­λες και μαγ­γά­νιο, δηλα­δή σε μερι­κά από τα ισχυ­ρό­τε­ρα αντιοξειδωτικά.….

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.