- Διαφήμιση -

Βραστόγαλο ή παπάρα: Το φαγητό που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων

Το βρα­στό­γα­λο είναι ένα νόστι­νο πιά­το για το πρω­ι­νό. Ένα φαγη­τό για το κατάλ­λη­λο ξεκί­νη­μα της ημέ­ρας. Για να φτιά­ξει κάποιος βρα­στό­γα­λο για πρω­ι­νό, πρέ­πει να έχει ένα κιλό γάλα πρό­βειο, αλά­τι και ψωμί.….

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.