- Διαφήμιση -

Παστεριωμένα και μη παστεριωμένα προϊόντα. Ποιές οι διαφορές;

Τα υπέρ και κατά της παστερίωσης

Τα παστε­ριω­μέ­να τρό­φι­μα έχουν εκτε­θεί σε υψη­λές θερ­μο­κρα­σί­ες, για να κατα­στρέ­ψουν επι­βλα­βή μικρό­βια, όπως βακτή­ρια και ιούς, που προ­κα­λούν τρο­φι­μο­γε­νείς ασθένειες.

Αν και η παστε­ρί­ω­ση είναι μια κοι­νή πρα­κτι­κή που κάνει τα τρό­φι­μα πιο ασφα­λή για κατα­νά­λω­ση και παρα­τεί­νει τη διάρ­κεια ζωής, δεν μπο­ρούν όλα τα τρό­φι­μα να παστε­ριω­θούν. Επι­πλέ­ον, τα παστε­ριω­μέ­να τρό­φι­μα εξα­κο­λου­θούν να δια­τρέ­χουν κάποιο κίν­δυ­νο μόλυν­σης από επι­βλα­βή μικρόβια.….

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.