- Διαφήμιση -

Ηράκλειο Κρήτης: “Υποβρύχιο” κελάρι με πέντε χιλιάδες φιάλες κρασί

Πρόκειται για μια μέθοδο παλαίωσης που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Κρήτη

Νέο προ­ϊ­όν κρη­τι­κού αμε­πλώ­να δημιουρ­γεί­ται στον βυθό της θάλασ­σας σε βάθος 25 μέτρων. Ήδη βρί­σκο­νται εκεί πέντε χιλιά­δες φιά­λες κρα­σιού της Ένω­σης Αγρο­τι­κών Συνε­ται­ρι­σμών Ηρα­κλεί­ου (ΕΑΣΗ), που σε συνερ­γα­σία με τον επι­χει­ρη­μα­τία-δύτη Μανώ­λη Βου­τσα­λά, επι­χει­ρεί να δημιουρ­γή­σει ένα νέο προ­ϊ­όν του κρη­τι­κού αμπε­λώ­να, το οποίο θα ονο­μά­ζε­ται «Ναυά­γιο».

Πρό­κει­ται για μια μέθο­δο παλαί­ω­σης που εφαρ­μό­ζε­ται πρώ­τη φορά στην Κρή­τη και στο­χεύ­ει στο να ανα­δεί­ξει μέσω αυτού του τρό­που παλαί­ω­σης, τα εξαι­ρε­τι­κά ποιο­τι­κά χαρα­κτη­ρι­στι­κά του κρη­τι­κού οίνου.…

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.