Ηράκλειο Κρήτης: “Υποβρύχιο” κελάρι με πέντε χιλιάδες φιάλες κρασί
Πρόκειται για μια μέθοδο παλαίωσης που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Κρήτη
Νέο προϊόν κρητικού αμεπλώνα δημιουργείται στον βυθό της θάλασσας σε βάθος 25 μέτρων. Ήδη βρίσκονται εκεί πέντε χιλιάδες φιάλες κρασιού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ), που σε συνεργασία με τον επιχειρηματία-δύτη Μανώλη Βουτσαλά, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν του κρητικού αμπελώνα, το οποίο θα ονομάζεται «Ναυάγιο».
Πρόκειται για μια μέθοδο παλαίωσης που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Κρήτη και στοχεύει στο να αναδείξει μέσω αυτού του τρόπου παλαίωσης, τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρητικού οίνου.…
περισσότερες πληροφορίες εδώ