- Διαφήμιση -

Γεύσεις της Τήνου

Είδη της τοπικής παραγωγής στην καρδιά της ζωντανής της ταυτότητας

Βασι­σμέ­νη πρω­τί­στως στη γεωρ­γο­κτη­νο­τρο­φία και δευ­τε­ρευό­ντως στην αλιεία, η τηνια­κή γαστρο­νο­μία έχει συν­δε­θεί έντο­να στο πέρα­σμα του χρό­νου και με μια σει­ρά τοπι­κών προιό­ντων και συντα­γών που θα ξετρε­λά­νουν τον ουρα­νί­σκο σας!

Οι κάτοι­κοι και οι παρα­γω­γοί ανέ­κα­θεν, καλ­λιερ­γούν όσπρια και κηπευ­τι­κά, αμπέ­λια και παρά­γουν κρα­σί αλλά και ρακί, τυρο­κο­μεία, εκτρέ­φουν χοί­ρους και περι­στέ­ρια και κυνηγούν.

 

Περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.