- Διαφήμιση -

Μετσοβόνε — Το παραδοσιακό τυρί του Μετσόβου

Παρα­σκευά­ζε­ται 40 χρό­νια τώρα με τη μέθο­δο της «πάστα φιλά­τα» και του ιτα­λι­κού προ­βο­λό­νε και, όμως, το μετσο­βό­νε είναι ένα από τα πιο γνω­στά ελλη­νι­κά τυριά και φυσι­κά, είναι Π.Ο.Π.. Καπνί­ζε­ται κρε­μα­σμέ­νο, τυλιγ­μέ­νο σε σχοι­νί, ενώ ωρι­μά­ζει επί διά­στη­μα περί­που τριών μηνών και παρά­γε­ται όλο το χρόνο.

 

Περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

Βρεί­τε μας και στη σελί­δα μας στο Facebook:

Το Μέτσο­βο σήμε­ρα Metsovo today

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.