- Διαφήμιση -

Γεύσεις: Μπουγάτσα, φέτα και κασέρι Σοχού στην ισπανική τηλεόραση

Κτη­νο­τρο­φι­κή μονά­δα της Θεσ­σα­λο­νί­κης επι­σκέ­φθη­κε η Ισπα­νί­δα δημο­σιο­γρά­φος Angeles Cortina για να δει από κοντά πώς παρα­σκευά­ζο­νται η ελλη­νι­κή φέτα και το κασέ­ρι Σοχού.

Στη συνέ­χεια κατέ­γρα­ψε την δια­δι­κα­σία παρα­σκευ­ής της Θεσ­σα­λο­νι­κιώ­τι­κης μπου­γά­τσας και των μελομακάρονων…

 

περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες εδώ

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.